vineri, 1 aprilie 2011

eșarfa


    Până acum vreo câteva zile nu îmi plăceau eșarfele. Aveam doar trei, le purtam rarisim, și de cele mai multe ori nu le suportam mai mult de câteva minute.




Cineva mi-a povestit frumos despre farmecul feminin al eșarfelor, și în timp ce îmi povestea, revedeam parcă, în memorie, multe imagini ale unor femei sau fete care poartă eșarfe, și îmi dădeam seama că sunt frumoase eșarfele













Am vorbit despre asta cu cea mai bună prietenă a mea, Amalia. Ea nu prea știa ce să zică. Ieri după masă însă, acasă la ea, am verificat pe viu farmecul feminin al eșarfelor. Am făcut rost de pe unde am putut, de vreo 12 eșarfe, de toate felurile, dar toate frumoase.










Și vă spun acum ce am făcut: eu m-am îmbrăcat într-o rochie, în una singură, aceeași. Am luat la gât, pe rând, toate eșarfele. Vă vine să credeți că parcă la fiecare eșarfă purtam o altă rochie? Parcă rochia mea se schimba deodată cu schimbarea eșarfelor.












Și am mai încercat ceva: aceeași rochie, aceeași eșarfă, dar mereu altfel aranjată la gât. Din nou parcă se schimba și eșarfa și rochia după felul în care îmi aranjam eșarfa la gât.






Seara, acasă, am povestit cu mama, și i-am spus că vreau să îmi cumpăr de acum multe eșarfe, că toate sunt splendide. Și, dați-vă seama ce mamă minunată am: astăzi, când am venit acasă de la școală, ea îmi cumpărase o eșarfă. Chiar dacă eu nu am fost acolo  când a cumpărat-o, eșarfa e splendidă. Acum sânt așa de fericită! Din cauza aceasta am vrut să scriu despre eșarfe. Și să vă îndemn să vă cumpărați și să purtați cât mai multe.
                                                                                                                                                                                      
                                                                



      Fetelor, eșarfele merg și vara și iarna, și parcă acum primăvara mai mult ca oricând, eșarfele sunt ca niște flori pe care le purtăm la gât. Sunt așa de frumoase eșarfele că parcă și noi devenim mai frumoase când le purtăm. Și nu cred că greșesc!                        

Un comentariu:

  1. EU sunt fan esarfe demult:)Sunt feminine si asa cum zici tu schimba total tinuta:)

    RăspundețiȘtergere

spuneți și voi