duminică, 10 aprilie 2011

piercing

După cum vedeți, am purtat și eu un percing, dar nu l-am ”suportat” mai mult de 10 zile. L-am simțit ca pe un corp străin pe corpul meu.
Ce mi se pare interesant e faptul că, la alte fete, îmi plac piercing-urile. Priviți, de exemplu această poză? Nu-i așa ce frumos e pircing-ul fetei? Dar eu să-l port așa, nu cred că aș suporta.








Poate, dacă tot îmi plac așa de mult, ar fi trebuit să-l port pe acela pe care l-am avut, mai mult timp, poate ar fi trebuit să trec peste ”jena” pe care am simțit că mi-o provoacă, de la un anumit moment, ar fi trebuit să rabd, și poate m-aș fi obișnuit, și poate după aceea mi-aș fi pus unul și la buric.





Sau la ochi... și la ochi îmi place, și cred că mi-ar place să am și eu, mi-ar place să ajung să îl port suporta.




Poate unele lucruri pe care dorim să le avem, să le obținem, să le purtăm, necesită un fel de sacrificiu din partea noastră, pentru ca să ne bucurăm de ele, iar eu sacrificiul acela nu am fost capabilă să îl fac, sau nu m-am dus până la capăt cu el.. Cred că așa este, cred că, pentru a obține ceva în viață trebuie să învățăm să avem răbdare, și să învățăm să suportăm uneori chiar mult, pentru a obține lucrurile pe care ni le dorim.





Eu îmi doresc să port piercing. De aceea am luat hotărârea să mi-l pun pe acela pe care l-am avut, și să mă obișnuiesc cu el, și apoi cu altele. Ca acesta de exemplu, nu e pe sâni, e deasupra lor, dar crează un efect plăcut, pentru că pe acestea le-ar putea vedea toată lumea. Am auzit că sunt fete care își pun piercing-uri în părțile ascunse ale trupului. Acolo nu cred că mi-ar plăcea să le port, pentru că mă întreb ce farmec ar avea. Dar apoi mă gândesc că totuși, ar avea, pentru acela care va fi iubitul meu. Da, chiar că ar fi fermecător să port un piercing numai pentru el, și, când va veni el, cred că îmi voi pune piercing.


Dar că să fiu sigură că îmi va place și mie, și că voi putea suporta piercing-uri oriunde pe corpul meu, va trebui să încep cu cele ”la vedere”, să încep să le port, să încep să mă obișnuiesc cu ele, chiar dacă asta va fi ca un fel de sacrificiu pentru mine. Mă uit cu plăcere la fetele care le poartă, și le admir, și mi-ar place să fiu și eu admirată așa. De aceea m-am hotărât să încep iar să port piercing. Și voi începe chiar cu cel pe care l-am avut. Abia aștept să vă spun rezultatul, să vă spun că am reușit să-l suport și să-l port ca pe inelul de la deget.

9 comentarii:

  1. uaau, nu am vazut niciodata pierce la ochi sau in degete:o

    RăspundețiȘtergere
  2. ti-ai pune pentru tine sau pentru iubitul tau? :P....daca el te-ar placea mai mult fara?...

    RăspundețiȘtergere
  3. Desigur că numai pt. iubitul meu, Iullia, voi face numai şi numai cum va vrea el. Dar dacă el va vrea să îmi pun piercing şi eu nu voi putea să îl suport? De aia vreau eu să mă obişnuiesc dinainte, să fiu pregătită pt. orice.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am vazut ca ai in degete...vreau si eu...cum e sistemul? Dc nu cad?

      Ștergere
  4. nu cred ca iubitul tau te va supune la astfel de sacrificii....:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Mai bine nu! Ce rost are sa te automutilezi? Era sa zic eu acuma cine umbla cu sârmă in nas...:)))

    RăspundețiȘtergere
  6. Iullia - nu stiu daca e vb. despre sacrificii, dar nu iti ascund ca mi-ar place sa fac sacrificii pt. iubitul meu, ar fi ca niste dovezi de iubire. Piercing-urile ne fac mai frumoase, eu asa vad.
    Cristi - esti prea dur! Totusi, noi nu santem animale, iar piercingurile nu sant "sarma in nas". Dar cum gusturile nu se discuta....

    RăspundețiȘtergere
  7. Pana la urma e vorba de gust.Fiecare face ce vrea ca doar de asta suntem un popor liber.:)frumos blog.Am sa revine:)

    RăspundețiȘtergere
  8. llobyt - merci! sigur te mai aștept!

    RăspundețiȘtergere

spuneți și voi