joi, 28 aprilie 2011

tattoo

Vă propun acum să îmi scrieți părerea voastră despre tatuaje. Am câțiva prieteni care au tatuaje, unele frumoase, altele oribile. Poate e iarăși chestiune de gusturi. Pentru a-mi ”demonstra”  dorința de a-mi pune și eu un tatuaj drăguț, pun aici fotografii cu tatuajele unor vedete:
Alyssa Milano
                                                
                                                           Angelina Jolie


                                                        Megan Fox

                                                                Cher

Cred că tatuajele ne readu, în felul lor, ”nebunia noastră”, și aici mă gândesc la ”nebunatica” de Cher care priviți cum a avut curajul să apară pe scenă, pe motiv că a dorit să i se vadă tatuajul, dar i se vede mai mult decât tatuajul. ”Cher e Cher” pot spune unii, dar sunt frumoase nebuniile ei, inclusiv aceasta cu tatuajul, eu așa cred. Fetelor, aștept părerile voastre: să mă tatuez sau nu?

11 comentarii:

  1. dragute tatuaje eu am unu la incheietura mainii este o cheia sol.Anumite tatuaje pe corpul unei femei sunt chiar feminine atata timp cat sunt bine facute...

    RăspundețiȘtergere
  2. Deci Monica, tu îmi spui ”da!” sugerându-mi să îmi pun tatuajul cumva la vedere, ca tine. Mulțumesc pt. comentariu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mie imi place sa admir tatuajele executate pe pieile altora :D Si de fapt, admir maiestria celui care l-a executat si mai putin "suportul". Eu nu cred ca mi-as face vreodata un tatuaj, dar asta-i alta treaba.

    RăspundețiȘtergere
  4. da atat timp cat este unul micut si dragut si nu neaparat la vedere il poti face intr-un loc in care doar cineva special il vede...asta e doar parerea mea :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu zic ca tu trebuie sa decizi. Imi plac si mie tatuajele pe pielea altora. Recunosc ca m-a batut gandul sa-mi fac si eu unul, dar sunt rea la durere si nu-mi place sa mi-o provoc cu stiinta, plus ca m-as plictisi la un moment dat de el. Eu as fi vrut un fluture, dar intr-un loc discret, astfel incat sa nu ma incurce la diferite tinute sau la diferite ocazii. Parerea mea este ca daca vrei sa-ti faci unul sa te gandesti bine ce ai vrea si sa fie unul micut, realizat intr-un loc strategic si sa tii cont ca ar putea fi sitatii in care ai vrea sa nu se vada. Ma gandesc ca oricum daca il faci il faci pentru tine, nu pentru al expune pentru altii neaparat. Oricum, repet e strict decizia ta.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ideea de tatuaj este chiar excelenta doar ca odata facut consider ca trebuie pastrat.Nu imi place atunci cand cineva isi face un tatuaj ca apoi peste un an sa se plictiseasca si sa il indeparteze.
    Tatuajul ar trebui sa ne reprezinte nu doar pe moment,ci per total.tatujaul este semnatura sufletului,personalitatii noastre:o amintire,o trauma,un simbol,in nici un caz ceva aiurea facut asa just for fun.

    RăspundețiȘtergere
  7. @chibiț-să înțeleg că tu admiri tatuajul, și nu persoana, dar eu aș vrea să fiu eu admirată, cu tatuaj mai mult decât sunt fără. Deci?
    @Dia-vezi Dia?aceasta e întrebarea...îl fac pentru mine, sau pentru alții, sau pt. iubitul meu???Dacă l-aș face doar pt. mine, nu ar fi nicio problemă, l-aș face și gata! nu m-ar mai interesa....dar eu aș vrea să îl fac pt. alții, care să-mi spună că sunt mai frumoasă așa, nu sunt narcisistă, vreau doar să plac...să nu ”stric” peisajul prin prezența mea.....iar dacă îl fac pt. iubitul meu...frământarea e și mai mare, lui vreau să-i plac cu totul.
    @Ela-așa e cum spui tu, aș vrea să fie ca o semnătură a sufletului meu eventualul tatuaj, de aceea vă și întreb pe voi.

    RăspundețiȘtergere
  8. Eh...nu stiu daca un tatuaj te face neaparat mai frumoasa sau doar mai intersanta/ altfel. Poate e un cliseu, dar frumusete chiar vine din interior.

    RăspundețiȘtergere
  9. O! Da! Dia, de acord cu tine, dar eu cred că din frumusețea interioară nu trebuie să ne facem un secret. Sigur că nu toate câte se îmbracă frumos sunt frumoase și în interior, dar pot să cred că toate câte sunt frumoase în interior se îmbracă, se gătesc frumos și la exterior. De aceea îmi plac mie aceste discuții. Nu cred că e o mândrie, cred că e o dorință de a ”mă îmbogăți”. Mă bucură tare mult părerile tale, cred că pot să spun că deja ești prietena mea aici. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu mi-as face. Singurul lucru la carema gandesc cand iau chestia asta in considerare este faptul ca o sa ajung si eu (poate) la un 70-80 de ani intr-o zi, pielea mea nu o sa mai arate asa cum arata acum, iar atunci tatuajul va fi de-a dreptul inestetic. Gandeste-te si la asta.
    Acum, bineinteles, daca e facut undeva unde nu se prea poate vedea, nu o sa fie nicio problema cand, la orice varsta, nu va fi nicio problema ce tine de estetic. Acum, depinde daca iti va placea tie la ora aia. Daca vei fi multumita ca macar nu se vede sau daca vei tine cont ca, totusi vei arata asa, chiar daca nu te va vedea nimeni.

    Poate ca nu ma pricep eu foarte bine sa explic, dar sper ca ai inteles ce vroiam sa spun. :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Exact Lex....parcă le "văd" pe cele peste 60 de ani cum şi-ar face nişte tatuaje, dar nu le permite pielea. Mi-ai dat curaj Lex, mulţumesc!

    RăspundețiȘtergere

spuneți și voi