vineri, 27 mai 2011

Inelul

   Îi spunem simplu ”inel”, și cele mai frumoase inele, cred eu, sunt cele simple, cât mai simple. Și totuși câtă semnificație are dăruirea unui inel, purtarea unui inel.





Inelul de logodnă. Nu cred că sunt inele de logodnă urâte, pentru că ele sunt încărcate de o așa mare semnificație sufletească încât devin frumoase nu numai pentru cei care le dăruiesc sau le poartă, dar pentru toți care le pot admira. Poate fi din orice material inelul de logodnă, el tot din aur și diamante este pentru cei care se iubesc.





   





Știu că semnificația inelului este că unește două persoane,
pe cea care îl dăruiește și pe cea care îl primește și îl poartă, într-o legătură, o singură legătură de neseparat. De aceea eu nu mi-am cumpărat inel, și nici nu o să-mi cumpăr, eu cred că inelul trebuie dăruit cu mare sinceritate și bucurie, și purtat apoi o viață cu mare sinceritate și bucurie. Eu cred că inelele leagă mai ales sentimentele de iubire ale celor două persoane. Deci cred că ați înțeles că eu aștept cu mare nerăbdare, bucurie și dragoste pe aclea care îmi va dărui un inel. Vă asigur că va fi cel mai frumos inel din lume. Și cel mai scump, de fapt, de neprețuit.

9 comentarii:

  1. si tu esti foarte sensibila Adriana...ti-am zis ca imi place mult cum gandesti nu? daca nu, uite, iti zic acum:P o zi frumoasa!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. :).Foarte bine zis....eu am 2 inele de care nu ma despart niciodata...unul l-am primit de la a mei cand am facut 18 ani si unul de la mama prietenului meu...the one inca n-a sosit, dar ce vreau eu sa zic prin asta este ca un inel incarcat de sentimente poate veni si de altcineva, nu neaparat un baiat:).

    RăspundețiȘtergere
  3. SI mie imi plac inele:D, am 3..cred:)):)) de la parinti si 1 mi l-am cumparat singurica:)).

    RăspundețiȘtergere
  4. Sper si eu intr-o asemenea ocazie inegalabila cand poate voi vedea un inel in fata ochilor iar pe barbatul vietii mele in genunchi...

    RăspundețiȘtergere
  5. Pe coji de nuci sa stea daca nu a fost cuminte...

    RăspundețiȘtergere
  6. @Iullia-multumesc!
    @Dia-de acord cu tine, dar, totusi, sentimentele oglindite de un inel primit de la un iubit sunt altceva, asa cred eu
    @Dee*Dydy-deci pot sa cred ca si tu astepti inelul "fermecat"?
    @Ela-esti ca si mineeeeee.....
    @Anonim-cred ca ai gresit blogul!

    RăspundețiȘtergere
  7. Si eu cred la fel. :))))))

    RăspundețiȘtergere
  8. fetelor, ce semnificatie ar avea un inel de argint cadonat de iubit!(((

    RăspundețiȘtergere

spuneți și voi